Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with a * are required. Email addresses are not published. It is possible that your submission is only visible when we have approved this. We also reserve the right to adjust your submission, to remove or not to publish.

With best regards
La Grange De Bronzeau
12 berichten.
Ingrid, Bruno en Kathleen Ingrid, Bruno en Kathleen uit Diepenbeek
7 dagen echt vakantie, 7 dagen pure verwennerij en 7 dagen genieten van de gastvrijheid van Kristien en Jan. Hun kennis van de toeristische trekpleisters, de voorgestelde wandelingen en fietstochten in de prachtige omgeving van de B&B bezorgden ons een fijne vakantie. De door Kristien zorgvuldig samengestelde lunchpakketten en de op en top verzorgde diners maakten van onze vakantie een zorgeloos moment in een jachtig bestaan. Kristien en Jan slaagden erin om ons een vakantie op onze maat en tempo te bezorgen. We keerden met mooie herinneringen en opgeladen batterijen terug naar Limburg.
Dirk & Patricia Dirk & Patricia uit Shoten
Als je denkt nu ben ik hopeloos verloren gereden ,wel rij dan nog een stukje verder en ineens zie je dat boerderijtje staan waar "rust" vandaan komt . Fantastische gastvrouw en -heer die de streek op en top kennen en zowel voor fietser als wandelaar (indien je voor dit arrangement geboekt hebt )een heerlijk lunchpakketje in een gekoelde rugzak klaarmaken . In deze coronatijden een zaligheid om één en ander "los" te laten door de rust die er heerst ! We hebben op geen enkel moment TV gemist ! Ook de omiggende plaatsjes zijn het bezoeken waard . Wil je er even tussenuit aarzel dan niet en boek deze B&B . 's Morgens vertrekken en 's avonds zit je er al te aperitieven en schuif je aan tafel aan waar een heerlijk 3 gangenmenu je dag TOP maakt ! Nog véél succes Jan & Kristien . We vertellen het voort ...
Henriette. Martien Henriette. Martien uit Overloon
Hallo Jan & Kristien Erg genoten van jullie B&B Rustige omgeving. Lekker gegeten. Jullie gast vrijheid Alles klopte. Dank.
Victor & Linda Victor & Linda uit Hoevenen
Door de Corona waren de grenzen gesloten tot 15/06 dus wij op 16/06 vertorkken naar ons geliefde Frankrijk. Wij kwamen tereht bij Kristien en Jan. Wij waren de eerste klanten na Corona en Kristien en Jan begonnen ook terug met alle maatregelen in acht te nemen. Alles ontsmet, voldiende afstand en toch de warmte van een B&B. Zelfs de gastentafel, we zaten een beetje verder van elkaar maar de gezelligheid was er zeker. Ik zie Jan nog met zijn doekje en de ontsmetting nog eens over de deurklinken te gaan . Het ontbijt is nu een buffet aan tafel. Je hoeft zlef niet meer van je stoel te gaan. Ook al was het gespreksonderwerp Corona, het leek daar ver weg van ons. De B&B ligt dus echt tussen de velden. Wij waren er 4 nachten, 3 volle dagen zelfs met regen en ons geen moment verveeld. Ok we hebben door het weer niet kunnen fietsen maar hebben toch in het zwembad gelegen met zich op de limoesin koeien. Jan en Kristien Merci van Victor & Linda.
Jan en Kristien, Nog maar weekje thuis en we missen jullie al. De prachtige, rustige omgeving , de vriendelijke ontvangst, het lekker ontbijt en de overheerlijke keuken van Kristien met telkens een persoonlijke inbreng. Haar overheerlijke zelfgemaakte confituren zijn niet te versmaden. Vele groetjes, Daniel en Huguette van Gent.
Ann & Geert Ann & Geert
Het was een weekje om te koesteren. Jullie verblijf is zeer mooi. Nette kamers, lekker gezellig samen avondeten en een prachtige tuin. Een mooie streek om te fietsen. Wij brachten onze koersfietsen mee. Vele tochtjes gemaakt op een glooiend parcours. Maar niet te vergeten ... de rust!!! Zalig.
Gino & Ingebrog Gino & Ingebrog
Nette ruime kamers, en vooral de gastvrouw niets is teveel gevraagd. Heerlijke keuken en lekkere zelfgemaakte confituur... met rozemarijn!!! top verblijf.
Willy & Christiane Willy & Christiane
Hallo Kristien & Jan Wij danken jullie voor het aangenaam verblijf in jullie mooie en zeer rustige B&b, aankomen gaf ons het gevoel van thuiskomen, een warm welkom bij super lieve mensen, mooi zwembad en vooral Kristien een zeer goede keuken met ultra verse producten, dat is zeker gewaardeerd, voor ons scoren jullie over de ganse lijn met ( 5 bedjes ), super adresje , komen zeker terug. Warme groetjes van Willy & Christine uit Deinze ( B )
Hans & Ilse Hans & Ilse
Jan & Kristien, we hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij jullie. De prachtige kamers, gezellige ruimtes en idyllische omgeving. En Jasper was in de wolken met Tess de hond natuurlijk. Voorts een dikke pluim voor je kookkunsten! groeten, Hans & Ilse
Johan & Christina Johan & Christina
Zeer mooi verblijf, mooie ruime kamers. Uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte confituur. Ook het avondeten was zeker dik in orde. De omgeving is lastig om te fietsen, maar met een elektrische fiets lukt dat toch aardig. Een plaats om tot rust te komen.
Eddy Versieren & Maria Moeykens Eddy Versieren & Maria Moeykens
Genieten in de breedste zin van het woord : de gerestaureerde hoeve met zijn mooie ruime kamers; de prachtige omgeving die uitnodigt om lange fietstochten te maken. Dank zij de goed beschreven routes die Kristien ons bezorgde was het moeilijk verloren te rijden. We genoten ook van de het lekkere avondeten door Kristien bereid; evenals van de belangstellende babbel daarna met tips voor de volgende dag. Kortom : we werden in de watten gelegd. Bedankt Kristien en Jan
Henk en Dolinda Van Bommel Henk en Dolinda Van Bommel
Beste Kristien en Jan, Voor ons de eerste keer in een chambres d'hotes. En dat is ons dan ook ontzettend goed bevallen. Dat kan ook niet anders op die locatie en met Kristien als gastvrouw. Alles was top. Ook dankzij de hulp van Hans en Marga. Allemaal en in het bijzonder Kristien Hartelijk Dank