Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Guestbook


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with a * are required. Email addresses are not published. It is possible that your submission is only visible when we have approved this. We also reserve the right to adjust your submission, to remove or not to publish.

With best regards
La Grange De Bronzeau
8 entries.
Jan en Kristien, Nog maar weekje thuis en we missen jullie al. De prachtige, rustige omgeving , de vriendelijke ontvangst, het lekker ontbijt en de overheerlijke keuken van Kristien met telkens een persoonlijke inbreng. Haar overheerlijke zelfgemaakte confituren zijn niet te versmaden. Vele groetjes, Daniel en Huguette van Gent.
Ann & Geert Ann & Geert
Het was een weekje om te koesteren. Jullie verblijf is zeer mooi. Nette kamers, lekker gezellig samen avondeten en een prachtige tuin. Een mooie streek om te fietsen. Wij brachten onze koersfietsen mee. Vele tochtjes gemaakt op een glooiend parcours. Maar niet te vergeten ... de rust!!! Zalig.
Gino & Ingebrog Gino & Ingebrog
Nette ruime kamers, en vooral de gastvrouw niets is teveel gevraagd. Heerlijke keuken en lekkere zelfgemaakte confituur... met rozemarijn!!! top verblijf.
Willy & Christiane Willy & Christiane
Hallo Kristien & Jan Wij danken jullie voor het aangenaam verblijf in jullie mooie en zeer rustige B&b, aankomen gaf ons het gevoel van thuiskomen, een warm welkom bij super lieve mensen, mooi zwembad en vooral Kristien een zeer goede keuken met ultra verse producten, dat is zeker gewaardeerd, voor ons scoren jullie over de ganse lijn met ( 5 bedjes ), super adresje , komen zeker terug. Warme groetjes van Willy & Christine uit Deinze ( B )
Hans & Ilse Hans & Ilse
Jan & Kristien, we hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij jullie. De prachtige kamers, gezellige ruimtes en idyllische omgeving. En Jasper was in de wolken met Tess de hond natuurlijk. Voorts een dikke pluim voor je kookkunsten! groeten, Hans & Ilse
Johan & Christina Johan & Christina
Zeer mooi verblijf, mooie ruime kamers. Uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte confituur. Ook het avondeten was zeker dik in orde. De omgeving is lastig om te fietsen, maar met een elektrische fiets lukt dat toch aardig. Een plaats om tot rust te komen.
Eddy Versieren & Maria Moeykens Eddy Versieren & Maria Moeykens
Genieten in de breedste zin van het woord : de gerestaureerde hoeve met zijn mooie ruime kamers; de prachtige omgeving die uitnodigt om lange fietstochten te maken. Dank zij de goed beschreven routes die Kristien ons bezorgde was het moeilijk verloren te rijden. We genoten ook van de het lekkere avondeten door Kristien bereid; evenals van de belangstellende babbel daarna met tips voor de volgende dag. Kortom : we werden in de watten gelegd. Bedankt Kristien en Jan
Henk en Dolinda Van Bommel Henk en Dolinda Van Bommel
Beste Kristien en Jan, Voor ons de eerste keer in een chambres d'hotes. En dat is ons dan ook ontzettend goed bevallen. Dat kan ook niet anders op die locatie en met Kristien als gastvrouw. Alles was top. Ook dankzij de hulp van Hans en Marga. Allemaal en in het bijzonder Kristien Hartelijk Dank